-0 C
București
More
  AcasăAfaceri de la Zero. Gabriel Lăcureanu a folosit anii de experienţă acumulaţi...

  Afaceri de la Zero. Gabriel Lăcureanu a folosit anii de experienţă acumulaţi în industria viticolă pentru a crea un vin propriu – L’Artist. Următorul pas este dezvoltarea componentei de enoturism

  -

  Gabriel Lăcureanu a început să lucreze în industria vinului în anul 2006 şi a colaborat cu mai multe crame până acum ♦ În prezent, el oferă consultanţă pentru şase astfel de businessuri.

  Gabriel Lăcureanu acumulase mulţi ani de experienţă în industria vinului atunci când a luat decizia ca, pe lângă consultanţa pe care o oferă mai multor crame din România, să pună pe piaţă un brand propriu. Aşa că ideea apărută în 2020 a prins contur un an mai târziu, când a vândut primele sticle de vin L’Artist, o umbrelă sub care există în prezent două game – L’Artist şi Estrada.

  „Proiectul L’Artist l-am realizat în colaborare cu crama Arcadia, un mic producător cu patru hectare din centrul viticol Tohani, iar vinul Estrada este realizat la producătorul Casa Stanca, centrul viticol Bucov, deţinător de şase hectare de vie“, a povestit Gabriel Lăcureanu la emisiunea online ZF Afaceri de la zero.

  mai mult la

  /www.zf.ro/

  Lasă un răspuns

  Must Read

  Academia Purcari — o nouă filă în istoria vinului din Moldova

  0
  Compania Purcari a lansat cel mai ambițios proiect al său de până acum — Academia Purcari — o colecție de vinuri premium care cercetează...