24.4 C
București
marți, iunie 18, 2024

Crama Mircești : Suntem încântați să anunțăm că Crama Mircești a obținut recunoaștere internațională la prestigiosul concurs VINARIUM International Wine Contest 2024

Must read

Suntem încântați să anunțăm că Crama Mircești a obținut recunoaștere internațională la prestigiosul concurs VINARIUM International Wine Contest 2024, câștigând trei medalii pentru vinurile sale excepționale.

🥇 Medalie de Aur Grand 2024 pentru Bardul din Mircești Saperavi 2021
Întruchipând excelența și pasiunea viticulturii moldovenești, Bardul din Mircești Saperavi 2021 a captat inimile juriului cu aromele sale intense și caracterul complex. Această medalie de aur grand confirmă măiestria și dedicarea noastră în fiecare strop de vin.

🥇 Medalie de Aur 2024 pentru Bardul din Mircești Cuvee Rouge 2020
O armonie perfectă între Cabernet Sauvignon și Saperavi, Bardul din Mircești Cuvee Rouge 2020 a impresionat prin echilibrul său rafinat și buchetul sofisticat de arome. Această medalie de aur subliniază calitatea excepțională a vinurilor noastre cuvee.

🥇 Medalie de Aur 2024 pentru Bardul din Mircești Editie Speciala Feteasca Neagra 2020
Feteasca Neagră este un soi de strugure emblematic pentru Moldova, iar Bardul din Mircești Editie Speciala 2020 evidențiază cel mai bine potențialul acestuia. Cu arome bogate și o structură elegantă, acest vin a fost distins cu o medalie de aur, recunoscând autenticitatea și finețea sa.

Aceste distincții onorează munca și dedicația echipei Cramei Mircești și ne motivează să continuăm să oferim vinuri de calitate superioară. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat și vă invităm să sărbătoriți alături de noi aceste realizări remarcabile.

Crama Mircești

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Vinum

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura